Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Kontaktní dermatitida

Lékařka mě předepsala na otok nohy po zhmoždění Canesten krém. Po 2 denním mazání mě zrudla kůže, mám bodavý pocit a bolest. Nohu si mažu sádlem, což mě doporučuje i lékařka. ale nepomáhá to . TEnto stav trvá již 14 dnů, noha je oteklá a zarudlá a bolestivá. Prosím jak dál, co stím. Děkuji veselý

Odpovědi na otázku

Canesten krém je lék na plísňová onemocnění kůže.Nežádoucí účinky se mohou projevit právě zrudnutím, pálením a bodavou bolestí. Pak by se měl lék vysadit. Sádlo vám kůži pouze promastí a hydratuje, ale nepůsobí protizánětlivě. Pokud máte nohu oteklou po zhmoždění a trvá to už 14 dní, pak by byla vhodná protizánětlivá léčba. Poraďte se se svou lékařkou.